Diensten

Advies op locatie

De basis voor een optimale presentatie

Prijs: € 150,- ( incl btw)
 
Aan de hand van een rondgang door uw woning bespreken we hoe we de focus kunnen leggen op de sterke kanten van de woning. We bekijken elke ruimte en u ontvangt binnen 24 uur een volledig draaiboek met foto’s waarin alle tips en tricks duidelijk worden omgeschreven. Dit betreft indeling, kleurgebruik en het toevoegen en weglaten van accessoires en meubilair.

Fotografie en Styling

De perfecte presentatie op beeld gezet.

Prijs variabel, op aanvraag

In samenwerking met de fotograaf verzorgen wij voor u de finishing touch met behulp van accessoires en styling. De accessoires, zoals kussens, vloerkleden en beddengoed nemen wij mee zodat de woning perfect, met oog voor detail wordt gepresenteerd. De woning wordt met sfeer in beeld gebracht.

Schoonmaak vastgoed

Een frisse woning voor een oplevering of presentatie
 
Prijs variabel, op aanvraag
 
Het schoonmaken en onderhouden van een woning kan een hele klus zijn. Onze medewerkers zorgen dat de woning, fris en netjes wordt gepresenteerd. Staat een woning voor langere tijd onbewoond dan bieden wij tevens de service aan om u woning regelmatig stofvrij te houden en de post netjes op te bergen. Wanneer het huis is verkocht kunnen wij daarnaast de eind schoonmaak voor u verzorgen.

Handyman Service

Onze handyman zorgt dat kleine gebreken aan de woning verholpen worden.
 
Prijs variabel, op aanvraag
 
Onze handyman zorgt dat de puntjes op de i gezet worden. Mankementen worden verholpen zodat de woning goed gepresenteerd kan worden. Denkt u hierbij aan plinten plaatsen, verlichting repareren en wanddecoratie ophangen.

Opslag Meubilair

Te veel meubilair of spullen in de woning?

Prijs: variabel op aanvraag

Met behulp van onze partners Opslagthuisbezorgd en Verhuiscentrale zorgen wij voor de opslag van het te veel aan goederen in een woning. Wanneer er te veel meubels of anders zaken in de woning staan kan de koper moeilijk door een ruimte heen kijken. Aan de hand van een rondgang door uw woning verzorgen wij een plan van aanpak en zetten wij onze partners in, tegen een gereduceerde prijs.